Qui som?

L’Associació Catalana de Criadors de Boví de Carn Asoprovac Catalunya es dedica a coordinar, representar, gestionar, defensar i ser interlocutor dels interessos dels productors d’engreix davant d’institucions públiques i privades d’àmbit regional, nacional i europeu.

Asoprovac Catalunya és l’única associació empresarial més representativa del sector productor de carn de boví, que copa un 80% de la producció de Catalunya i amb més de 1.200 associats que vetlla pels interessos dels ramaders de boví d’engreix de Catalunya.

Forma part d’Asoprovac Nacional que esta constituïda actualment, per quatre delegacions autonòmiques, situades a Barcelona, Aragó, Castella La Manxa i Lleó, així com una seu a Madrid.

Els seus òrgans sobirans son l’Assemblea general i la seva Junta Directiva, la que delega en el Comitè Executiu la tasca d’orientar, definir i desenvolupar les línees bàsiques d’actuació.

En un escenari canviant i en ocasions complexe el ramader necessita informació puntual sobre els diferents aspectes relacionats amb la seva activitat que l’Associació els manté puntualment informats a través de la seva pàgina web, del seu newsletter i revista de distribució gratuïta per els associats.

Defensem els seus interessos davant les institucions, fent arribar el nostre posicionament davant els diferents temes que es plantegen dia a dia per garantir la viabilitat de les explotacions catalanes.

La millora de la competitivitat i sostenibilitat del sector  constitueix el nucli de totes les actuacions d’ASOPROVAC CATALUNYA.

Aportem beneficis i solucions

Des d’Asoprovac Catalunya desenvolupem una tasca de reivindicació per mirar de solucionar totes les problemàtiques que van sorgint en el sector. Treballem per aportar solucions i ho fem en tots els àmbits administratius possibles: a nivell Generalitat de Catalunya, de Govern d’Espanya i de la Unió Europea i gràcies això el ramader pot aconseguir  beneficis per la seva explotació.

Suport professional

Des d’Asoprovac Catalunya som  conscients que una part important del suport que necessita el professional de la ramaderia de Catalunya és l’assessorament tècnic, la formació i la informació més actualitzada i acurada possible. Aquesta és una de les principals prioritats del dia a dia a Asoprovac Catalunya.